Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden Kookstudio Cook Down

Reservering en betaling
Alle offertes voor workshops of overige culinaire activiteiten zijn vrijblijvend, tenzij anders is overeengekomen.
De inschrijving voor kookworkshops en overige culinaire activiteiten zijn pas bindend als dit door ons per mail bevestigd is.
Voor de kookclub geldt een minimaal aantal deelnemers van 10 personen. Wanneer het minimale aantal deelnemers zich heeft ingeschreven ontvangt u een bericht van definitieve doorgang.
Het in de mail genoemde aantal gasten of deelnemers is bindend. Het aantal deelnemers voor een workshop is tussen de 10 en 40 personen of anders in overleg. Voor een kookclub geldt een minimaal aantal deelnemers van 10 personen.
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen en betaling geschiedt contant of via een factuur achteraf, tenzij anders overeengekomen. Het is niet mogelijk ter plekke te betalen met uw pinpas of creditcard.
Alle gepubliceerde prijzen zijn inclusief BTW, uitsluitend verhuur, is excl. BTW.
De workshops en andere culinaire activiteiten zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Prijswijziging voorbehouden.
Overmacht en annulering
Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmelding een geplande kookclub niet door te laten gaan. We zullen dit uiterlijk 7 dagen van te voren aan de cursisten doorgeven. Het eventuele reeds betaalde cursusgeld ontvangt u dan retour.
Indien bepaalde producten van het voor afgesproken menu niet voorradig zijn behoud kookstudio Cook Down zich het recht om een gelijkwaardig alternatief te gebruiken.
Annulering kookworkshop:
Bij annulering 7 dagen voor de reserveringsdatum wordt 30% in rekening gebracht.
Bij annulering 5 dagen of korter voor de reserveringsdatum wordt het totale bedrag in rekening gebracht.
Aansprakelijkheid
Kookstudio Cook Down is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel te gevolge van deelname aan eerder genoemde arrangementen.
Kookstudio Cook Down is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan de door deelnemers meegebrachte eigendommen zoals jassen, tassen en andere persoonlijke eigendommen.
Kookstudio Cook Down is niet aansprakelijk voor kosten ten gevolge van annulering.Algemene huisregels
Van de cursisten verwachten wij dat tijdens de kookles of workshop er met respect met materialen en machines wordt omgegaan en dat de werkruimte netjes wordt gehouden.
Het is in kookstudio Cook Down niet toegestaan te roken.

In het pittoreske Doorwerth is kookstudio Cook Down gevestigd in een prachtig oud kerkje. Hier geven wij inspirerende kookworkshops en walking dinners. Deze heerlijke kookmomenten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en familie/vriendenfeestjes.

Voor de thuisblijvers verzorgt kookstudio CookDown graag een gepaste catering. De heerlijkste geuren komen u al van verre tegemoet. Zowel voor de onervaren als de geoefende kok, is een workshop onder leiding van onze koks een leerzame, maar vooral gezellige ervaring.

Kookstudio Cook Down is dé plek om samen te koken, samen te eten en samen plezier te hebben in een bijzondere ambiance.

logo cook down kookstudio