Selecteer een pagina
header kookstudio CookDown
header cookdown mobiel

Cook Down, we stellen ons graag even voor!

Kookstudio Cook Down bestaat reeds sinds 2003. Op een prachtige locatie in Doorwerth is de studio gestart met het geven van kookworkshops, walking dinners en catering. Naast deze activiteiten is de kookstudio ook de basis voor vele koks in opleiding. Eigenaren Siepko en Annefieke werken vol passie in hun studio. De eigenaren zijn trots op hun prachtige professionele keuken, waar zowel kleine als grote gezelschappen, heerlijk ontspannen kunnen koken.

Siepko Luttjeboer heeft na zijn koksopleidingen, vele jaren ervaring in de horeca als chef-kok en leermeester opgedaan. In 2003 besloot hij kookstudio Cook Down te starten. Hij houdt van werken met mensen, hij wil  mensen graag iets leren, het mensen naar de zin maken. Vakbekwaam, met passie voor het koken, dit alles met plezier en humor.

Goed eten vindt Siepko heel belangrijk en hij deelt graag zijn kennis met u achter het fornuis in de kookstudio.
Daarnaast is hij 10 jaar voor het NL voetbal-elftal werkzaam geweest en werkt nu voor Jong Oranje en de KNVB Campus in Zeist. Inspiratie haalt hij uit zijn reisavonturen en zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen.

Zijn partner Annefieke is de administratieve duizendpoot. Zij heeft kennis van financiën en facturering. De administratie houdt ze vakkundig in orde. Ook beantwoordt ze al uw vragen via E-mail of telefoon, ze houdt de agenda up to date en maakt graag uw reservering in orde. Ook met uw speciale wensen of het aanvragen van een offerte komt zij u tegemoet.

Samen met diverse koks, zijn zij het gezicht van kookstudio Cook Down.

kookstudio Cook Down Siepko Luttjeboer
kookworkshops kookstudio cookdown

Kookstudio Cook Down | heerlijk koken in ontspannen sfeer

Cook Down heeft ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur

Het hart van Cook Down

Siepko Luttjeboer, chef-kok van kookstudio Cook Down.

Koken is zijn passie, jou leren koken maakt hem blij. Gezond koken maakt hem nog gelukkiger.

siepko luttjeboer chefkok van Cook Down

Annefieke Wijnveen, mede-eigenaar en duizendpoot

Er voor zorgen dat jullie een geweldige avond hebben, daar doet ze het voor. Ze regelt jullie workshop tot in de puntjes.

annefieke wijnveen kookstudio Cook Down

reserveer cookdown