Selecteer een pagina
header kookstudio CookDown
header cookdown mobiel

Routebeschrijving:

Vanuit het noorden (Groningen, Zwolle)

Vanaf Zwolle volgt u de A50 richting Arnhem/Nijmegen. U blijft de A50 volgen richting Nijmegen tot afslag 19 (Renkum). U slaat aan het eind van de afslag linksaf richting Doorwerth. Na 1200 meter, bij de stoplichten, slaat u rechtsaf (Van der Molenallee) en dan neemt u de derde weg rechts (Kabeljauwallee). Aan het einde bij de T-splitsing linksaf (W.A. Scholtenlaan). LET OP! Deze weg heeft halverwege een hoge drempel! Na 1.5 km. bevindt de kookstudio (in de kerk!) zich aan de linkerkant.

Vanuit het oosten (Enschede, Deventer)

Vanaf Enschede volgt u de A1 richting Deventer. Bij knooppunt Beekbergen volgt u de A50 richting Arnhem/Nijmegen. U blijft de A50 volgen richting Nijmegen tot afslag 19 (Renkum) . U slaat aan het eind van de afslag linksaf richting Doorwerth. Na 1200 meter, bij de stoplichten, slaat u rechtsaf (Van der Molenallee) en dan neemt u de derde weg rechts (Kabeljauwallee). Aan het einde bij de T-splitsing linksaf (W.A. Scholtenlaan). LET OP! Deze weg heeft halverwege een hoge drempel! Na 1.5 km. bevindt de kookstudio (in de kerk!) zich aan de linkerkant.

 

Vanuit het zuiden (Eindhoven, Arnhem)

Vanaf ’s-Hertogenbosch volgt u de A50 richting Arnhem/Apeldoorn. U neemt afslag 19 (Renkum). U slaat aan het eind van de afslag rechtsaf richting Doorwerth. Na 1200 meter, bij de stoplichten, slaat u rechtsaf (Van der Molenallee) en dan neemt u de derde weg rechts (Kabeljauwallee). Aan het einde bij de T-splitsing linksaf (W.A. Scholtenlaan) LET OP! Deze weg heeft halverwege een hoge drempel! Na 1.5 km. bevindt de kookstudio (in de kerk!) zich aan de linkerkant.

Vanuit het westen (Amsterdam, Amersfoort)

Vanaf Utrecht volgt u de A12 richting Arnhem. Bij de kruising met de A50, neemt u de A50 richting Nijmegen/’s-Hertogenbosch. U neemt afslag 19 (Renkum). U slaat aan het eind van de afslag linksaf richting Doorwerth. Na 1200 meter, bij de stoplichten, slaat u rechtsaf (Van der Molenallee) en dan neemt u de derde weg rechts (Kabeljauwallee). Aan het einde bij de T-splitsing linksaf (W.A. Scholtenlaan). LET OP! Deze weg heeft halverwege een hoge drempel! Na 1.5 km. bevindt de kookstudio (in de kerk!) zich aan de linkerkant.

kookworkshops kookstudio cookdown

Kookstudio Cook Down | heerlijk koken in ontspannen sfeer

Cook Down heeft ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur

In het pittoreske Doorwerth is kookstudio Cook Down gevestigd in een prachtig oud kerkje. Hier geven wij inspirerende kookworkshops en walking dinners. Deze heerlijke kookmomenten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en familie/vriendenfeestjes.

Voor de thuisblijvers verzorgt kookstudio CookDown graag een gepaste catering. De heerlijkste geuren komen u al van verre tegemoet. Zowel voor de onervaren als de geoefende kok, is een workshop onder leiding van onze koks een leerzame, maar vooral gezellige ervaring.

Kookstudio Cook Down is dé plek om samen te koken, samen te eten en samen plezier te hebben in een bijzondere ambiance.

logo cook down kookstudio

reserveer cookdown