Selecteer een pagina
header kookstudio CookDown
header cookdown mobiel

Walking Dinner

Cook Down verzorgt een gezellige Walking Dinner. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en amuse, de opstelling in de kookstudio zal bestaan uit gedeeltelijk zit en sta tafels, waardoor er een informele sfeer ontstaat. Het gezelschap kan dus gewoon lekker rondlopen en kletsen met iedereen.

Gedurende 4 uur worden er verschillende gerechten gepresenteerd dat te samen een compleet menu vormt.
Een ieder kan in de keuken een kijkje nemen en veel wetenswaardigheden opsteken van de koks die bezig zijn, of zelfs- als zij dat willen- een handje helpen! Voor een ander is het misschien gezelliger om met elkaar te babbelen en te genieten van de gerechten. U bent dus helemaal vrij in wat u wilt doen en hoeveel u wilt helpen met koken.

De afsluiting is met koffie of thee en snoeperijen.

De prijs van dit arrangement is € 67,50 per persoon inclusief onze huisdrankjes zoals wijn, bier sap en frisdrank, koffie/thee.

Een Walking Dinner is te reserveren vanaf 25 t/m 75 personen

walking dinner kookstudio cookdown in doorwerth
kookworkshops kookstudio cookdown

Kookstudio Cook Down | heerlijk koken in ontspannen sfeer

Cook Down heeft ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur

In het pittoreske Doorwerth is kookstudio Cook Down gevestigd in een prachtig oud kerkje. Hier geven wij inspirerende kookworkshops en walking dinners. Deze heerlijke kookmomenten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en familie/vriendenfeestjes.

Voor de thuisblijvers verzorgt kookstudio CookDown graag een gepaste catering. De heerlijkste geuren komen u al van verre tegemoet. Zowel voor de onervaren als de geoefende kok, is een workshop onder leiding van onze koks een leerzame, maar vooral gezellige ervaring.

Kookstudio Cook Down is dé plek om samen te koken, samen te eten en samen plezier te hebben in een bijzondere ambiance.

logo cook down kookstudio

reserveer cookdown