Selecteer een pagina
header kookstudio CookDown
header cookdown mobiel

Kookworkshops bij Cook Down

We willen weer meer zelf koken en genieten van goed eten! We willen vooral ontspannen koken onder het genot van een drankje, met gezellige mensen. De kookworkshops van Cook Down lenen zich daar uitermate goed voor. Samen met een chef-kok leert het gehele gezelschap dat koken leuk is. Makkelijke gerechten of juist complexe maaltijden, het kan allemaal in overleg. Zo zorgen we voor een onvergetelijk lekkere avond.

Heerlijk koken in een professionele keuken

Kookstudio Cook Down biedt diverse leerzame, maar vooral gezellige kookworkshops rond een bepaald thema. Onder deskundige leiding van onze koks, wordt iedereen betrokken bij het kookproces. In de professioneel ingerichte keuken met moderne apparatuur leert u een drie- of viergangenmenu bereiden waar sommigen zelf versteld van staan. Zowel ervaren koks als minder ervaren koks, kunnen hier naar hartenlust koken.

Kookworkshops als bedrijfs- of vriendenuitje

Onder het genot van een drankje wordt in ongedwongen sfeer ieder bedrijfsuitje, familiefeestje of vriendinnen/vrienden-uitje een waar culinair festijn. Gekleed in een fraai schort krijgt u uitleg over de technieken en de dagverse producten. Natuurlijk leren we ook alles over het bereiden van de gerechten.

Beleef een kookworkshop door samen in een groep te koken, te eten, maar vooral te genieten!
Kookworkshops zijn te reserveren vanaf 8 tot 40 personen.

kookworkshops cook down
kookworkshops kookstudio cookdown

Kookstudio Cook Down | heerlijk koken in ontspannen sfeer

Cook Down heeft ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur

In het pittoreske Doorwerth is kookstudio Cook Down gevestigd in een prachtig oud kerkje. Hier geven wij inspirerende kookworkshops en walking dinners. Deze heerlijke kookmomenten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en familie/vriendenfeestjes.

Voor de thuisblijvers verzorgt kookstudio CookDown graag een gepaste catering. De heerlijkste geuren komen u al van verre tegemoet. Zowel voor de onervaren als de geoefende kok, is een workshop onder leiding van onze koks een leerzame, maar vooral gezellige ervaring.

Kookstudio Cook Down is dé plek om samen te koken, samen te eten en samen plezier te hebben in een bijzondere ambiance.

logo cook down kookstudio

reserveer cookdown