header kookstudio CookDown

Kookstudio CookDown Doorwerth, we stellen ons graag even voor!

Kookstudio CookDown Doorwerth bestaat reeds sinds 2003. Op een prachtige locatie in Doorwerth is de studio gestart met het geven van kookworkshops, walking dinners en catering. Naast deze activiteiten is de kookstudio ook de basis voor vele koks in opleiding. Eigenaren Siepko en Annefieke werken vol passie in hun studio. De eigenaren zijn trots op hun prachtige professionele keuken, waar zowel kleine als grote gezelschappen, heerlijk ontspannen kunnen koken.

Siepko Luttjeboer heeft na zijn koksopleidingen, vele jaren ervaring in de horeca als chef-kok en leermeester opgedaan. In 2003 besloot hij Kookstudio CookDown Doorwerth te starten. Hij houdt van werken met mensen, hij wil  mensen graag iets leren, het mensen naar de zin maken. Vakbekwaam, met passie voor het koken, dit alles met plezier en humor.

Goed eten vindt Siepko heel belangrijk en hij deelt graag zijn kennis met u achter het fornuis in de kookstudio.
Daarnaast is hij 10 jaar voor het NL voetbal-elftal werkzaam geweest en werkt nu voor Jong Oranje en de KNVB Campus in Zeist. Inspiratie haalt hij uit zijn reisavonturen en zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen.

Zijn partner Annefieke is de administratieve duizendpoot. Zij heeft kennis van financiën en facturering. De administratie houdt ze vakkundig in orde. Ook beantwoordt ze al uw vragen via E-mail of telefoon, ze houdt de agenda up to date en maakt graag uw reservering in orde. Ook met uw speciale wensen of het aanvragen van een offerte komt zij u tegemoet.

Samen met diverse koks, zijn zij het gezicht van Kookstudio CookDown Doorwerth.

Siepko Luttjeboer, chef-kok van kookstudio CookDown Doorwerth.

Koken is zijn passie, jou leren koken maakt hem blij. Gezond koken maakt hem nog gelukkiger.

Annefieke Wijnveen, mede-eigenaar en duizendpoot

Er voor zorgen dat jullie een geweldige avond hebben, daar doet ze het voor. Ze regelt jullie workshop tot in de puntjes.

annefieke wijnveen kookstudio Cook Down

Kom een kijkje nemen in de keuken van kookstudio
Cook Down

Kom een kijkje nemen in de keuken van kookstudio Cook Down

De prachtige professionele kookstudio van Cook Down biedt ruimte voor verrassende kookworkshops, kookclubs, walking dinners, en private dining. De prachtige keuken is van alle gemakken voorzien en is ruim opgezet. Zo kan iedereen  onder deskundige leiding van Siepko Luttjeboer, heerlijk koken.